Programma en activiteiten...

 

 

Het thema van dit jaar is

"VAKANTIE IN EIGEN LAND"....

 

 

Dus pak je koffers maar, trek je vakantiekloffie of camping-smoking aan en doe mee aan de KinderVakantieWeek 2022!

Deze week is van Maandag 29 augustus tot en met Vrijdag 2 september! Verzamelen en ophalen bij Scouting Rijpelberg aan de Berkendonk 91.

Hert uiteindelijke definitieve programma, uitwerkingen, tips etc volgt nog, maar hier alvast een voorzichtige, eerste planning van de week (kan nog veranderen):

 

Maandag (13:00-17:00):

Deze dag staat in het teken van kennismaken en uitdelen van de shirts. Je gaat een eigen paspoort maken voor deze week, een groepsnaam bedenken, een vlag/spandoek maken en wie weet win jij de vossenjacht wel!

 

Dinsdag (09:30-16:30):

Vandaag gaan we van online, naar offline! We gaan enkele online spelen omzetten naar real-live games en er een leuke sportieve dag van maken met zijn allen!

 

Woensdag (09:30-16:30):

J&M groepen zullen vandaag vliegers gaan maken en deze natuurlijk ook uittesten! Daarnaast wat leuke strandspellen gecombineerd met Speeltuin de Rijpelroets.

De O groepen hebben een uitdagende fietstocht met allemaal leuke spannende opdrachten. Na thuis gegeten te hebben worden de O groepen en hun begeleiders weer om 19:00 uur bij de scouting verwacht, samen met hun slaap-spulletjes. Na klaarmaken van je bed volgt een spannend avondspel/dropping/tocht.

 

Donderdag (09:30-16:30):

Vandaag gaan we weer allemaal sportief bezig zijn, met leuke camping-spelletjes en sportieve activiteiten! Je kunt zomaar nat worden!

 

Vrijdag (09:00-19:00): 

Vandaag staat het uitje op het programma, waar we naartoe gaan is nog niet bekend. Na terugkomst volgt de bekendmaking van de competitie van de week en krijgen de prijswinnaars een leuk presentje en eeuwige roem! Na de afsluiting mag iedereen lekker naar huis, uitrusten en uitkijken naar KinderVakantieWeek 2023!!!!